Cursuri pentru Copii și Adolescenți

Unul din scopurile noastre de suflet este acela de a fi contributori la dezvoltarea tinerilor pentru viața adultă reală, prin Programe și Cursuri pentru Copii și Adolescenți, Simulări și Workshopuri interactive, care îi confruntă cu experiențe noi și îi pun în situația de a-și găsi soluții la problemele care îi preocupă.

„Adolescența nu e doar o perioadă importantă a vieții, ci și singura în care putem vorbi despre viață în sensul complet al cuvântului.” Michel Houellebecq

Încrederea în sine, gestionarea emoțiilor specifice vârstei, evoluția lor interioară ne interesează în egală măsură cu suportul și orientarea școlară și de carieră.

Bullying-ul, shaming-ul, sau alte pericole la care pot fi expuși tinerii, pot fi gestionate atunci când ei înțeleg mai limpede cine sunt și cum să se raporteze corect la cei din jur.

Cursurile noastre sunt adaptate adolescenței – acea perioadă în care viața e luată ori prea în serios, ori prea în glumă, iar misiunea noastră este aceea ce a-i însoți și ghida pe tineri în căutările lor.

Ne găsiți si pe pagina noastră de Facebook Socrate Learning

  • Cursuri pentru Copii și Adolescenți
  • Cursuri pentru Copii și Adolescenți
  • Inteligența emotionala curs pentru copii și adolescenți
  • Cursuri pentru Copii și Adolescenți

Tematici Cursuri pentru Copii și Adolescenți

ONLINE

Toate cursurile noastre sunt disponibile și în versiune online.

Contactează-ne pentru a te înscrie online.