Inteligența emoțională – emoții, relații, rezultate

Inteligența emoțională este instrumentul care ne ajută să ne înțelegem mai bine trăirile, motivațiile și comportamentele.  Tot ea ne oferă căile corecte de apartenență și relaționare cu ceilalți, atât de dorite, dar și de dificile atunci când suntem adolescenți. Încrederea în sine vine din cunoaștere, iar cunoașterea o validezi atunci când interacționezi cu cei din jur.

Cursul de dezvoltarea inteligenței emoționale pentru adolescenți este structurat special pentru a face aceste lucruri și mult mai multe.

CE VEI DOBÂNDI ÎN URMA CURSULUI?

  • Creșterea încrederii în sine.
  • Creșterea energiei, motivației, concentrării, a stării de liniște și relaxare.
  • Dezvoltarea inteligenței emoționale.
  • Conștientizarea corpului, legătura dintre gând-emoție-manifestare somatică.
  • Gestionarea și autocontrolul emoțiilor.
  • Explorarea spațiului personal, limite, blocaje și modalități de schimbare.

CUM VOM FACE POSIBILE TOATE ACESTEA?

În primul rând – împreună. Tot ceea ce trebuie să știi și să înțelegi despre reacțiile și comportamentele tale și ale celor din jur vom învăța prin joc și activități practice. Îți vei antrena curajul de a te lăsa cunoscut și empatia față de cei care fac același lucru în prezența ta. Îți vei identifica acele comportamente care nu îți aduc beneficii și le vom antrena pe cele care îți sunt utile. Nimeni nu judecă pe nimeni, toți analizăm împreună și toată lumea beneficiază de rezultate.

CÂT?

5 sesiuni săptămânale a câte 2 ore

CÂND?

Urmărește pagina noastră de Facebook, secțiunea Evenimente.

UNDE?

La Centrul Socrate Learning, vezi adresa.

TAXĂ – 280 Ron

Disponibil și în versiune ONLINE – solicită înscriere la curs online

Trimite-ne un mesaj pe email, Insta, sau Facebook Mess, pentru a ne comunica interesul pentru curs online, sau față în față și a te înregistra în waiting list. Te vom contacta atunci când se formează o grupă.