Intimitatea în relații – educație sexuală pentru adolescenți

Multe eșecuri, traume și disfuncții viitoare pot fi evitate având o discuție despre ceva absolut natural – intimitatea în relații și sexualitatea.

Dacă evităm, ne eschivăm, întoarcem privirea în altă parte, lucrurile tot se întâmplă. Și se întâmplă… la voia întâmplării. Sau… ca în vremea bunicilor noștri. Dar bunicii nu aveau internet. Azi avem internet, smartphone, youtube, Insta și prea puține filtre pentru a alege sănătos. Informația poate fi accesată de pe orice dispozitiv, dar lipsesc reperele.

CE VA OFERI CURSUL?
– informații despre cum funcționează corpul și ce se întâmplă în acest moment
– cum funcționează concepția și contracepția
– eficiența în situații de boală sau sarcină
– cunoștințe despre bolile cu transmitere sexuală
– cum să facem pasul spre intimitate fizică, pregătiti fizic, emoțional, spiritual și cu cineva cu care împărtășim încredere și respect reciproc

Presiunea socială, trecerea rapidă peste etapele succesive de cunoaștere și rezumarea la „a ne cunoaște în pat”, aduc multe frustrări, neîmplinire și neînțelegerea esențialului – sexul este o componentă esențială a vieții și cunoașterii interumane. Din păcate, de multe ori, această grabă aduce după sine și alte neajunsuri, care ne pot afecta viața ta și a celor din jur – boli cu tratamente dificile, o sarcină nedorită, decizii pentru care nu ești pregătit. Cunoașterea autentică și dobândirea tuturor informațiilor de care ai nevoie, te poate conduce la cele mai bune decizii pentru tine.

CÂT?

5 sesiuni săptămânale a câte 2 ore

CÂND?

Urmărește pagina noastră de Facebook, secțiunea Evenimente.

UNDE?

La Centrul Socrate Learning, vezi adresa.

TAXĂ – 300 Ron

Disponibil și în versiune ONLINE – solicită înscriere la curs online

Trimite-ne un mesaj pe email, Insta, sau Facebook Mess, pentru a ne comunica interesul pentru curs online, sau față în față și a te înregistra în waiting list. Te vom contacta atunci când se formează o grupă.