Orientare în carieră

Cursul de Orientare în carieră va urma pașii cercetării structurate: literatura, procesul de cercetare, analiza datelor și concluziile, împreună cu o prezentare de sfârșit a concluziilor. Prin acest curs învățăm cum să căutăm informații valoroase după care ne putem ghida. După ce citim, experimentăm sau punem întrebari.

Când putem avea o conversație pe un anumit subiect, găsim oamenii cu care să împărtășim și care ne pot oferi informațiile necesare. Evident, după ce cercetăm, tragem concluzii din „datele” adunate. Apoi compunem o concluzie finală care compară ce spune literatura, cu ce spun „datele” și ce așteptări inițiale am avut.

Ceea ce acest curs promite este ca adolescenții pot descoperi cu siguranță un domeniu care le-ar plăcea sau nu le-ar plăcea. Și vor pleca acasă cu un proces bine definit pentru a lua orice decizie importantă a vieții.

Mulți dintre noi își aleg cariera după sfaturile familiei, sau ale apropiaților, după trenduri, sau șansa la un venit consistent. Nimic din toate astea nu e rău. Dar nimic nu te va împlini, dacă munca pe care o vei face nu te va reprezenta și nu te vei regăsi în ea. Cursul de Orientare în carieră te ajută să alegi înțelept, sa cercetezi și sa cântărești toate variabilele și să iei cea mai bună decizie pentru tine. E bine să mai „copilărești”, dar e bine și să știi din timp ce vrei!

CÂT?

6 sesiuni săptămânale a câte 2 ore

CÂND?

Urmărește pagina noastră de Facebook, secțiunea Evenimente.

UNDE?

La Centrul Socrate Learning, vezi adresa.

TAXĂ – 300 Ron

Disponibil și în versiune ONLINE – solicită înscriere la curs online

Trimite-ne un mesaj pe email, Insta, sau Facebook Mess, pentru a ne comunica interesul pentru curs online, sau față în față și a te înregistra în waiting list. Te vom contacta atunci când se formează o grupă.