Teen Leadership

Conducerea echipelor, entuziasmul, empatia și inspirația pe care o transmiți pot face din tine un canditat la rolul de lider. Nu oricine este născut așa, dar cu toții ne putem dezvolta o bază de abilități care să ne ajute la un anumit moment, atunci când viața poate ne va pune în situația de a-i conduce și a-i inspira pe oameni. Leadership-ul este un maraton, nu o alergare ușoară, de aceea liderii, prin calitățile lor, sunt cei care schimbă lumea.

CE VEI ÎNVĂȚA?

  • ce înseamnă o echipă
  • cum se formează și cum se conduce o echipă
  • care sunt trăsăturile unui lider
  • ce face și ce nu face un lider
  • cum poți să îi inspiri pe oameni și cum îți atragi implicarea lor

Există lideri formali și lideri informali. Un lider formal este acea persoană pusă de alții să conducă un grup de oameni. Liderul informal este conducătorul recunoscut de grup ca autoritate, apreciat pentru forța și încrederea pe care le inspiră grupului. În lumea animalelor acest lider se numește ‘alfa’ și este cel pe care îl urmează toți, pentru că îi simt calitățile de conducător.

În lumea oamenilor, liderul ‘alfa’ este o sumă de calități și competențe umane, puse în slujba celorlalți și pentru care este respectat, urmat și investit cu încredere de oamenii săi.

Învață și tu să devii ‘alfa’, antrenându-ți abilitățile de leadership.

CÂT?

6 sesiuni săptămânale a câte 2 ore

CÂND?

Urmărește pagina noastră de Facebook, secțiunea Evenimente.

UNDE?

La Centrul Socrate Learning, vezi adresa.

TAXĂ – 320 Ron

Disponibil și în versiune ONLINE – solicită înscriere la curs online

Trimite-ne un mesaj pe email, Insta, sau Facebook Mess, pentru a ne comunica interesul pentru curs online, sau față în față și a te înregistra în waiting list. Te vom contacta atunci când se formează o grupă.