Casca Forbrain ® – Îmbunătățește-ți performanța, învață mai ușor!

Casca Forbrain ® stimuleaza creierul, dezvoltă vorbirea, fluența și capacitatea de învățare. Temele devin mai ușoare, iar viața – mai distractivă.

Forbrain este pentru toate vârstele, folosirea sa, chiar și numai câteva minute pe zi, potențând activitatea creierului. Este suficient să vorbești, să citești, sau să înveți cu voce tare, iar casca va funcționa ca o buclă audio-vocală (îți vei auzi propria voce mai clar evidențiată), ajutându-te să memorezi mai ușor, să îți corectezi pronunția și să îți focusezi atenția.

MEMORIE

ATENȚIE

CONCENTARE

EXPRIMARE ORALĂ

Poți achiziționa casca Forbrain® la prețul de 1200 RON
Contactează-ne!  0725 884 159,   livrare în 2 zile.

Pentru ce se folosește casca Forbrain ®?

Despre Forbrain®

Testimoniale

„Buna ziua!
Casca Forbrain a ajuns la o fetita cu autism care se exprima foarte greu si nu aude fonetic corect. Casca a ajutat-o sa invete lectiile pentru scoala intr-un timp mult mai scurt decat pana in momentul utilizarii acesteia precum si sa nu se mai grabeasca in vorbirea si asa stalcita. A mai ajutat-o si la a pastra in memorie ceea ce a invatat nou.

A purtat-o cu placere si interes. Desi a folosit pentru o perioada scurta acest obiect minunat, rezultatele s-au vazut imediat.
Sper sa ajunga la cat mai multe persoane pentru ca este o investitie buna pe termen lung.”

Anca – mama a două fetițe care suferă de autism

Georgia – studentă anul IV la Facultatea de Arhitectură Peisagistică

Cum funcționează casca Forbrain®?

Vocea ta este preluată de microfon, este procesată printr-un filtru dinamic  și transmisă la creier prin vibrațiile exercitate de cele două căști conductoare (conducție osoasă).

Foloseste-ți vocea pentru a-ți antrena acele zone ale creierului responsabile cu memoria, atenția și  concentrarea în sarcină, pronunția, abilitățile de exprimare, încrederea și stima de sine.

Cum functioneaza Casca Forbrain

Cum se utilizează?

  1. Asigura-te ca este incarcata. Pentru incarcare foloseste cablul USB aflat in cutie si ataseaza-l la un port USB (figura 1), pana la stingerea ledului rosu. O incarcare de 3 ore iti va asigura o utilizate continua de 6 ore.
  2. Aseaza Casca Forbrain pe cap, ca in figura 2.
  3. Porneste casca.
  4. Aseaza microfonul la cca. 3 cm de gura, apoi regleaza volumul.
  5. Gata! Poti citi, vorbi, discuta cu ceilalti, poti invata cu voce tare, iti poti pregati prezentarea.

Casca Forbrain ® în lume

0
Profesioniști care utilizeaza Forbrain®
35%
25%
20%
10%
10%

Logopezi

Terapeuți ocupaționali

Profesori, școli

Specialiști audiologi

Psihologi, coachi, traineri
Poți achiziționa casca Forbrain® la prețul de 1200 RON

Casca este cel mai des folosită pentru a îmbunătăți competențele de învățare ale copiilor și adulților, în logopedie – pentru corecția pronunției și dezvoltarea vorbirii corecte, în terapia deficitului de atenție, a afecțiunilor din spectrul autismului, a anumitor tipuri de hipoacuzie, în depășirea timidității de a vorbi în public, în îmbunătățirea performanței muzicale (vocal, instrumental).

Casca poate fi oferită spre utilizare și companiilor, sau  persoanelor de toate vârstele, care au nevoie de suport în perioade de stres intelectual, pentru pregătirea unor examene, prezentări, sau proiecte, precum și în recuperarea post AVC (sau alte afecțiuni cerebrale recuperabile).

Solicită detalii