Abilități de comunicare

Cât de mult îți dorești să îți pui în valoare calitățile și să câștigi aprecierea celor din jur? Asta depinde de elementul cheie în relații – abilități de comunicare excelente. Iar comunicarea devine tot mai de calitate, pe măsură ce o antrenezi.

In adolescenta, invatam sa comunicam cu ceilalti despre noi, despre ceea ce ne dorim, invatam sa cerem si sa raspundem in functie de ceea ce ni se cere.

Ca vorbim cu parintii, cu prietenii, cu profesorii sau cu colegii, este important sa stim cum sa ne adaptam. Fiecare situatie este diferita si fiecare persoana foloseste un alt set de abilități de comunicare.

Abilitatea de a ne adapta si de a invata sa vorbim „pe limba celuilalt” ne asigura succesul transmiterii mesajului. Acest lucru favorizeaza armonia in relatiile dintre noi si ceilalti si mentine o atmosfera placuta si armonioasa.

~~ Ce vom face in cadrul cursului?

Vom pune in practica diferitele tipuri de comunicare, intr-un mod eficient, sanatos si echilibrat. Dincolo de teorie, cursul se bazeaza pe multe exercitii si aplicatii practice, interactiune si creativitate, pentru a ne antrena:

– modele de comunicare eficientă, limbajul verbal si limbajul corpului, paralimbajul si metalimbajul, identificarea barierelor în comunicare, ascultarea activă și empatică, diferența între ce ascultăm și ce auzim, cum să ne facem mai bine înțeleși, când, cum și de ce ascultă oamenii, cum ne folosim emisferele cerebrale in comunicare

CÂT?

5 sesiuni săptămânale a câte 2 ore

CÂND?

Urmărește pagina noastră de Facebook, secțiunea Evenimente.

UNDE?

La Centrul Socrate Learning, vezi adresa.

TAXĂ – 280 Ron

Disponibil ONLINE – solicită înscriere la curs online

Trimite-ne un mesaj pe email, Insta, sau Facebook Mess, pentru a ne comunica interesul pentru curs online, sau față în față și a te înregistra în waiting list. Te vom contacta atunci când se formează o grupă.